Persoonlijke lening

Indien u geld wil lenen door middel van een persoonlijke lening krijgt u in één keer de beschikking over de overeengekomen lening. Het is met andere woorden achteraf sparen. U legt namelijk elke maand een vast bedrag opzij voor deze lening. Deze leenvorm is dan ook uitermate geschikt voor een eenmalige uitgave bijvoorbeeld een auto, boot of caravan. U kunt nu wel direct gebruik maken van uw aankoop, dit is een groot voordeel van lenen.

De rente staat gedurende de hele looptijd vast en ook het bedrag wat u maandelijks opzij legt is gedurende de hele looptijd hetzelfde voor deze vorm van krediet. U weet dus van tevoren exact waar u aan toe bent en komt tussentijds nooit voor verrassingen te staan bij deze vorm van krediet. 

U spreekt dus van tevoren af hoeveel u wilt lenen en hoe lang u erover wilt doen om dit weer af te lossen bij deze lening. De looptijd kan het beste worden afgestemd op de levensduur van de aankoop. Afhankelijk van uw inkomen en uw vaste lasten wordt het maximum bedrag voor iedereen persoonlijk afgestemd voor elke lening. 

Op een rijtje de voordelen van een persoonlijke lening: 

·   U krijgt in één keer de beschikking over uw lening

·   De rente staat gedurende de hele looptijd vast bij deze vorm van krediet

·   Het maandbedrag is gedurende de looptijd altijd hetzelfde

·   Tussentijdse renteschommelingen hebben geen invloed op uw lening

·   Op het einde van de afgesproken looptijd is er geen restschuld bij deze vorm van lenen

Klik hier om direct een offerte aan te vragen!